Kikkut kommunikasjon ble etablert i 2003. Vi er i dag 18 medarbeidere med bred kompetanse innen reklame og informasjon, grafisk design og digital kommunikasjon.

Tverrfaglig miljø

Tverrfaglig miljø

Vårt fagmiljø er bredt og tverrfaglig. Her bidrar hver enkelt medarbeider med spisskompetanse, og sammen skaper vi et helhetlig og kundeorientert produkt.

Som kunde hos Kikkut vil du få ditt eget faste team, og samtidig tilgang til byråets samlede ressurser når du trenger det: Engasjerte mennesker med lang erfaring som jobber side om side med nyutdannede kommunikatører med fersk kunnskap og innsikt.

Erfaring og kompetanse

Erfaring og kompetanse

Kikkut AS ble etablert i 2003. I 2015 ble selskapet fusjonert med Bakerman AS (etabl. i 2009) etter mange års nært samarbeid. Virksomheten består i dag av 18 medarbeidere med bred kompetanse innen reklame og informasjon, grafisk design og digital kommunikasjon.

Selskapet er eid av ansatte og er RRA-sertifisert, i tillegg til å være sertifisert som Miljøfyrtårn og godkjent som lærebedrift med medarbeidere i eget lærlingprogram.

Noen av våre oppdragsgivere

Noen av våre oppdragsgivere

Kikkut jobber med et bredt spekter av oppdragsgivere innenfor NGO-feltet og offentlige tjenester, vi jobber med varehandel og tjenesteyting og med industribedrifter.

Her er noen eksempler på oppdragsgivere:

Amnesty International
Byrådet Oslo kommune
Direktoratet for byggkvalitet
Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap
Falck
Forskerforbundet
Helseetaten Oslo kommune
Kongsberg Gruppen
Icopal
LOS Energy
Mitt Anbud
NLB – Norsk lyd- og blindeskriftsbibliotek
Norsk Sykepleierforbund
Oslo kommune
• Boligbygg
• Rusken
• Utviklings- og kompetanseetaten
• Vann- og avløpsetaten
• Velferdsetaten
Scanox
Tannhelsesenteret Lørenskog
Utdanningsdirektoratet
UCO
Veidekke Eiendom
Visma